Garagepoorten

Een garagepoort is er tegenwoordig in allerlei soorten, maten en stijlen. Daarbij wordt u vaak bedolven onder een stortvloed van keuzes en extra functies. Ieder heeft immers andere wensen. Het maken van een uiteindelijke keuze wordt er daardoor misschien voor u niet makkelijker op, want hoe kiest u de garagepoort die het beste bij u past?

Welke extra functies redden u echt uit de brand en welke vindt u overbodig? Een garagepoort kopen is investeren in langdurig wooncomfort en verdient dan ook zeker extra aandacht.

Mertens-Goossens uw partner bij uitstek in Olen, Herentals en de ruime regio Kempen voor garagepoorten.

Een garagepoort sluit niet alleen uw garage af, maar is tegenwoordig absoluut een volwaardig onderdeel van uw woning. Garagepoorten horen dan ook zeker meer te zijn dan alleen een simpele toegangspoort tot uw garage. Tegenwoordig is bijvoorbeeld een stijlvol design dat naadloos aansluit op de stijl van uw ramen, deuren en woning zeker wel iets dat mag worden verwacht van een dergelijke investering. 

Naast het design zijn er verschillende soorten garagepoorten en kan u kiezen uit verscheidene functies. Kiest u bijvoorbeeld voor een traditionele kantel garagepoort, of bent u overtuigd van de ruimtebesparende sectionale garagepoort? Aspecten als beveiliging en isolatie zijn door de jaren heen belangrijker geworden. Ook hier zijn verscheidende opties mogelijk. 

Vindt u net niet helemaal wat u zoekt, beschikt u over een bijzondere garageopening of hebt u een eigen idee over hoe uw ideale garagedeur eruit moet zien?

Kom vrijblijvend langs of maak online een afspraak bij één van onze adviseurs. Mertens-Goossens uw partner bij uitstek in Olen, Herentals en de ruime regio Kempen voor garagepoorten.

Turfputten 4, 2250 Olen
+32 (0) 14 22 06 71
verkoop@mertensgoossens.be

Openingsuren:
Maandag-vrijdag: 07:30 – 18:00
Zaterdag & zondag gesloten

Kantelpoort

Kantelpoorten zijn één van de klassiekers en dan ook de meest populaire garagepoorten doorheen de jaren. Een kantelpoort is een garagepoort die in zijn gehaal open gaat. U kan ervoor kiezen om een kantelpoort te nemen die naar buiten of naar binnen opent. Beide systemen zijn qua werking hetzelfde.

Een kantelpoort die naar binnen opent neemt langs binnen wat extra ruimte in maar zorgt er voor dat de garagepoort niet uitspringt bij het openen ervan. Dit maakt dat dit soort kantelpoorten ideaal zijn voor garages die uitgeven op de stoep of straat.

U kan voor extra gemak bijvoorbeeld uw kantelpoort uitbreiden met een exclusieve handzender, zodat u niet meer de auto uit hoeft om deze te openen. Moet u vaak in de garage zijn, zonder dat u helemaal de kantelpoort wilt openen? Dan kunt u bovendien voor een poort met loopdeur kiezen, zodat u toch snel uw garage kunt betreden.

Sectionale poorten

Bent u geen fan van de wat klassiekere kantelpoort dan is een sectionale poort de ideale oplossing. Een sectionale poort springt in tegenstelling tot de kantelpoort niet uit en ze besparen een hoop ruimte. Deze poorten gaan verticaal naar boven open.

Kiest u daarentegen voor een dubbelwandige sectionale poort, dan hebt u eveneens een garagepoort die zeer goed isoleert. Een groot pluspunt in de koudere wintermaanden, zeker indien u een inpandige garage verkiest.

Om het gebruiksgemak te verhogen kan u ervoor kiezen de sectiontale poorten uit te rusten met een elektrische bediening.   

Poorten in hetzelfde vlak

Mertens-Goossens is specialist in het bekleden en installeren van garagepoorten die in hetzelfde vlak komen te liggen als de omliggende gevelbekleding. Dit geeft uw woning net dat kwaliteitsvolle en esthetische uitzicht perfect gebaseerd op uw verwachtingen.

Kantelpoorten, sectionale poorten, vraag zeker bij ons naar de verschillende oplossingen. Hout, aluminium, trespa, …. het zit allemaal in ons gamma.

Eigen Montageploeg

Belgische Materialen

Vakkundige Plaatsing

Kwalitatieve Producten

Gegevens

Projectbeschrijving

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.
Scroll naar boven