Houten Ramen & Deuren

Houten ramen en deuren zijn een van de vele specialiteiten van Mertens-Goossens actief in Olen, Herentals en de ruime regio Kempen. Dankzij onze jarenlange ervaring in zowel nieuwbouw als renovaties plaatsen wij buitenschrijnwerk dat perfect bij uw project past.

Met de natuurlijke warmte van hout creëren we graag een vertrouwd en huiselijk gevoel in uw woning. Benieuwd naar wat mogelijk is? Onze adviseurs komen graag vrijblijvend ter plaatse om samen met u de mogelijkheden te bekijken.

Mertens-Goossens-houten-ramen

Ramen

Aluminium dubbeldeur

Deuren

Schuiframen

Een vrijblijvend advies bij de materiaalkeuze voor uw ramen en deuren? Wij helpen u graag persoonlijk verder in onze showroom waarna u een offerte op maat ontvangt. 

Kom vrijblijvend langs of maak online een afspraak bij één van onze adviseurs. Mertens-Goossens uw partner bij uitstek in Olen, Herentals en de ruime regio Kempen voor buitenschrijnwerk in Hout.

Turfputten 4, 2250 Olen
+32 (0) 14 22 06 71
verkoop@mertensgoossens.be

Openingsuren:
Maandag-vrijdag: 07:30 – 18:00
Zaterdag & zondag gesloten

Houdt u van de warme en natuurlijke sfeer van hout dan zijn houten ramen en deuren zeker de juiste keuze voor u. 

Het gebruik van houten ramen en deuren brengt verschillende voordelen met zich mee.  Hieronder hebben wij er enkele opgesomd voor u opgesomd. 

Hout is een zeer isolerend natuurlijk product

Hout heeft een ziel, is sterk en kent een hoge isolatiewaarde. Het isoleert beter dan beton, staal en aluminium. Het gebruik hiervan beperkt daarentegen uw energiegebruik gedurende de totale levensduur van uw woning. Hout fungeert als een natuurlijke vocht- en warmteregelaar en kent een uitmuntende thermische en akoestische isolatie.

Hout is onderhoudsvriendelijk

Hout is onderhoudsvriendelijk. Het heeft slechts af en toe een onderhoudsbeurt nodig. Uw houten ramen en deuren elk jaar schilderen is dus niet meer van deze tijd. Tijdens uw onderhoudsbeurt kan u kiezen voor nieuwe tinten en afwerking zodat uw ramen en deuren opnieuw die nieuwe uitstraling krijgen.

Hout is duurzaam

Hout is het enige bouwmateriaal dat van nature herbruikbaar is. Kiezen voor houten ramen en deuren is dus een verantwoordelijke keuze. Hout is een materiaal dat bestand is tegen ongedierte, UV-stralen en slechte weersomstandigheden.  

Bij Mertens-Goossens kan u op vraag met FSC® (SCS-COC-005219-RP) gelabeld hout werken.
FSC® is een label of keurmerk op een hout-of papierproduct dat aangeeft dat een product afkomstig is uit een verantwoord beheerd bos. Als klant krijgt u de garantie dat uw houten ramen en deuren afkomstig zijn uit een goed beheerd, FSC® gecertificeerd bos.

Volledig op maat

Bij ons geniet u van een ruim aanbod aan mogelijke houtsoorten, profielen, stijlen en kleuren. Wij werken enkel met hoogwaardige houtsoorten die de beste garantie geven voor uw houten ramen en deuren.

Hout kan gebruikt worden in verschillende stijlen zoals:

  • Pastoriestijl
  • Hoevestijl
  • Herenhuis
  • Modern

Naast houten ramen en deuren kunnen wij uw buitenschrijnwerk aanvullen met op maat gemaakte vliegenramen, rolluiken en windvaste screens.

Denkt u er aan om houten ramen en deuren te plaatsen in de regio Olen, Herentals en de ruime regio Kempen? Dan is Mertens-Goossens uw ideale partner!

ISOLATIE
5/5
ONDERHOUD
5/5
KLEUREN
3/5
PRIJS
5/5
DUURZAAM
5/5
KRASGEVOELIG
3/5

Eigen Montageploeg

Belgische Materialen

Vakkundige Plaatsing

Kwalitatieve Producten

Gegevens

Projectbeschrijving

Aantal: 0
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.
Scroll naar boven