Knikarmschermen

Elektrische knikarmschermen, zijn een waardevolle investering voor jouw woning. Een knikarm zonnescherm is een zelfdragende constructie die aan alle zijden open is en met 2 of 3 scharnierende knikarmen het doek recht en strak houdt. Door de plaatsing van het scherm, kun je er altijd gemakkelijk onderdoor lopen.

Mertens-Goossens uw partner bij uitstek in Olen, Herentals en de Kempen voor de plaatsing van knikarmschermen.

Een knikarmscherm of zonnetent is de meest elegante oplossing om schadelijke UV-stralen te weren op uw terras. Zo kan u samen met uw gezelschap langer én op een verantwoorde manier genieten van de zon. Deze overkapping ziet u enkel wanneer u daar zelf om vraagt. Al de andere momenten zit het geheel verstopt in een mooi afgewerkte kast die tegen de buitengevel wordt bevestigd.

Het grootste voordeel van een knikarmscherm is dat het om een oprolbaar systeem gaat. Bij deze oplossing heeft u dus geen steunpalen die permanent zichtbaar zijn. Tevens zal een zonnetent warme zonnestralen afblokken nog voor ze de kans krijgen om uw woning op te warmen. Terwijl u met volle teugen geniet van uw terras en het mooie weer, bewijst het knikarmscherm ook nog eens zijn nut als zonwering. 2-in-1 dus!

Voor ieder karakter een ander type zonnewering!
Wij hebben 2 verschillende knikarmschermen in ons gamma, elk met hun eigen sterke punten.

De President is geschikt voor middelgrote tot grote terrassen. Hij kan met 1 doek tot 14 meter breed gaan en heeft een uitval van maximaal 3,5 meter. De kast is halfopen wat betekent dat de doekrol steeds zichtbaar is wanneer u het knikarmscherm gebruikt. Het sterke hieraan is dat u eenvoudig vlekken bovenop het doek kan opkuisen door het doek op te rollen tot u de vlek ziet. De voorkant van het knikarmscherm is trouwens verkrijgbaar in een ronde en een rechte uitvoering.

De Solitair is een iets elegantere oplossing waarbij er nog meer op de details werd gelet. Net als bij de President kan het een breedte van 14 meter bereiken, maar dan wel met 2 doeken en een tussendoekrol. In tegenstelling tot de President heeft dit type een uitval van maximaal 4 meter. Uniek bij de Solitair is dat er wordt gewerkt met een doekschelp in de kast. Die zorgt ervoor dat het doek een beter hanggedrag vertoont en dat de doekrol mooi zit weggewerkt.

Knikarmscherm

Een vrijblijvend advies bij voor een houten of aluminium carport op maat? Wij helpen U graag persoonlijk verder in onze showroom waarna U een offerte op maat ontvangt. 

Kom vrijblijvend langs of maak online een afspraak bij één van onze adviseurs. Mertens-Goossens uw partner bij uitstek in Olen, Herentals en de Kempen voor de plaatsing van knikarmschermen.

Turfputten 4, 2250 Olen
+32 (0) 14 22 06 71
verkoop@mertensgoossens.be

Openingsuren:
Maandag-vrijdag: 07:30 – 18:00
Zaterdag & zondag gesloten

Eigen Montageploeg

Belgische Materialen

Vakkundige Plaatsing

Kwalitatieve Producten

Gegevens

Projectbeschrijving

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.
Scroll naar boven