Luxe terrasoverkappingen

Bent u opzoek naar een extra luxe buitenruimte waar u het hele jaar door van kan genieten? Kies dan voor de luxe terrasoverkappingen van onze partner Renson. Kwaliteitsvol, duurzaam en een ruime keuze uit verschillende mogelijkheden.

Mertens-Goossens uw partner bij uitstek in Olen, Herentals en de ruime regio Kempen voor een luxe terrasoverkapping.

Camargue

Camargue

Algarve

Algarve

Algarve canvas

Algarve Canvas

Camargue skye

Lagune

Lapure

Met een terrasoverkapping van Renson creëren we een extra leefruimte buitenshuis. Een gezellig salon om te ontspannen met vrienden en familie, een beschutte speelruimte voor de kinderen of een knusse plaats om in elk seizoen tot rust te komen? De luxe terrasoverkapping wordt aangepast aan uw levensstijl zodat u er jaar in, jaar uit zalig kan in vertoeven.

Vrijstaand of aangebouwd tegen de gevel, voor elke terrasoverkapping is een aluminium frame de basis. Een automatische zonwering, ledverlichting voor nog meer sfeer of zelfs audio- en verwarmingselementen … de keuze is enorm! 

Bekijk en maak uw eigen droomoverkapping via onze configurator

Een vrijblijvend advies bij de keuze van een luxe terrasoverkapping? Wij helpen u graag persoonlijk verder in onze showroom waarna u een offerte op maat ontvangt. 

Kom vrijblijvend langs of maak online een afspraak bij één van onze adviseurs. Mertens-Goossens uw partner bij uitstek in Olen, Herentals en de ruime regio Kempen voor luxe terrasoverkappingen op maat. 

Turfputten 4, 2250 Olen
+32 (0) 14 22 06 71
verkoop@mertensgoossens.be

Openingsuren:
Maandag-vrijdag: 07:30 – 18:00
Zaterdag & zondag gesloten

Eigen Montageploeg

Belgische Materialen

Vakkundige Plaatsing

Kwalitatieve Producten

Gegevens

Projectbeschrijving

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.
Scroll naar boven