Herstellingen en service

Schade aan uw buitenschrijnwerk is vaak snel gebeurd, denk maar aan een ongelukje waardoor er krassen kunnen ontstaan of door schade omwille van een inbraak. Ook als er geen concrete schadegevallen aan uw ramen/deuren zijn, kan het gebeuren dat er sporen van slijtage aanwezig zijn. 

Wij staan graag tot uw dienst, neem contact op via onderstaand formulier, telefonisch of kom langs in onze toonzaal. 

Turfputten 4, 2250 Olen
+32 (0) 14 22 06 71
verkoop@mertensgoossens.be

Openingsuren:
Maandag-vrijdag: 08:00 – 17:00
Zaterdag & zondag gesloten

Gegevens

Beschrijving

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.

Voorwaarden

Mertens-Goossens voert enkel herstellingen uit op projecten die het zelf heeft uitgevoerd! Het uurtarief start bij vertrek aan ons atelier tot en met aankomst terug aan het atelier. Km vergoeding zal berekend worden aan de hand van Google maps voor de heen- en terugreis. Opgelet! De mogelijkheid bestaat dat onze technieker tijdens de eerste interventie enkel controle kan uitvoeren. Indien er materialen moeten besteld worden, kan u hier een prijsindicatie voor ontvangen. We vernemen graag of u dit wenst. Na goedkeuring van deze bon, zullen we zo spoedig mogelijk iemand langs sturen.

U verklaart hierbij akkoord te gaan met onze hersteltarieven excl. BTW (uurtarief: 75€/u met een minimum van 1uur, voorrijkosten: €1,5/km).
De herstelling heeft uitsluitend betrekking tot een project afkomstig van Mertens-Goossens? Indien Mertens-Goossens deze niet heeft uitgevoerd komt er een administratieve kost van 100€/excl. btw bij.
U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.
Scroll naar boven