Rolluiken

Rolluiken zijn geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Met rolluiken kan u de hele dag naar wens genieten. Liever gedempt licht in uw woonkamer tijdens een zonovergoten dag of slapen in volledige duisternis? Dit kan u volledig zelf regelen met uw rolluiken. Rolluiken verhogen uw leefcomfort, zowel in de zomer als in de winter.

Kiest u voor inbouwrolluiken, voorzetrolluiken of opbouwrolluiken. Samen met onze adviseurs bekijken we graag de beste oplossing voor uw project.

Mertens-Goossens uw partner bij uitstek in Olen, Herentals en de ruime regio Kempen voor de installatie van rolluiken.

Verschillende rolluiken

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken zijn zowel geschikt voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. De rolluiken worden in een holle ruimte boven het raam geplaatst.

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken kunnen enkel geplaatst worden wanneer er ramen vervangen of geplaatst worden aangezien de rolluikkast een geheel vormt met uw ramen. Deze rolluiken zijn ideaal oor nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Voorzetrolluiken 

Voorzetrolluiken worden voor uw ramen geplaatst. De rolluiken bevinden zich in een aluminium kast die op de buitenmuur boven uw ramen gemonteerd wordt. Voorzetrolluiken zijn daarbij de perfecte oplossing voor iedereen die breekwerk of het vervangen van de ramen wil vermijden.

Voordelen Rolluiken

Rolluiken zijn warmte- en koude-isolerend. In de winter besparen ze flink op uw verwarmingskosten, in de zomer houden ze de warmte en hinderlijk zonlicht buiten en zorgen ze tegelijkertijd voor een licht- en luchtregeling in uw woonkamer. Rolluiken beschermen uw ramen tegen alle weersinvloeden en natuurlijk ook tegen inbrekers.

Daarentegen zijn rolluiken in verschillende RAL-kleuren te verkrijgen.

Rolluik bediening

U kan kiezen voor een manuele bediening d.m.v. lint, kabel, stang of veeras of een geautomatiseerde besturingssysteem waar in de meeste gevallen de voorkeur naar uit gaat. Geautomatiseerde rolluik bedieningen staan garant voor een optimaal gebruiksgemak en een verlengde levensduur. Van afzonderlijk bediende elektrische systemen tot volledig geautomatiseerde centrale besturingssystemen, het aanbod is enorm.

Ontvangt u graag meer info omtrent ons aanbod. Onze adviseurs van Mertens-Goossens staan voor u klaar!  

 

Inbouw rolluiken
Voorzetrolluik

Een vrijblijvend advies bij de materiaalkeuze voor uw rolluiken? Wij helpen u graag persoonlijk verder in onze showroom waarna u een offerte op maat ontvangt. 

Kom vrijblijvend langs of maak online een afspraak bij één van onze adviseurs. Mertens-Goossens uw partner bij uitstek in Olen, Herentals en de ruime regio Kempen voor rolluiken.

Turfputten 4, 2250 Olen
+32 (0) 14 22 06 71
verkoop@mertensgoossens.be

Openingsuren:
Maandag-vrijdag: 07:30 – 18:00
Zaterdag & zondag gesloten

Eigen Montageploeg

Belgische Materialen

Vakkundige Plaatsing

Kwalitatieve Producten

Gegevens

Projectbeschrijving

Aantal: 0
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.
Scroll naar boven