Screens

Met screens kan u het zonlicht weren en tegelijkertijd genieten van het uitzicht. Er is keuze uit verschillende soorten screens zodat deze volledig op uw woning zijn afgestemd. Liever een verduisterende screen in de slaapkamer of een lichtdoorlatende screen in de leefruimte? Onze adviseurs staan u graag bij zodat uw screen aan uw wensen voldoet.

Mertens-Goossens uw partner bij uitstek in Olen, Herentals en de ruime regio Kempen voor de installatie en levering van screens.

Verticale Screens

Schuinliggende Screens

Hoek op Hoek Screen

Schuiframen Screens

Een vrijblijvend advies bij de materiaalkeuze van uw screens? Wij helpen u graag persoonlijk verder in onze showroom waarna u een offerte op maat ontvangt. 

Kom vrijblijvend langs of maak online een afspraak bij één van onze adviseurs. Mertens-Goossens uw partner bij uitstek in Olen, Herentals en de ruime regio Kempen voor screens.

Turfputten 4, 2250 Olen
+32 (0) 14 22 06 71
verkoop@mertensgoossens.be

Openingsuren:
Maandag-vrijdag: 07:30 – 18:00
Zaterdag & zondag gesloten

Screens en hun voordelen

Screens verhogen uw leefcomfort en kunnen toegepast worden op heel grote raampartijen. Screens zijn geschikt voor schuiframen, hoekramen, terrasoverkapping, …. Kortom, voor elk raam een passend screen.

Ze zorgen voor een optimale warmteregeling en lichtcontrole. Met screens kan u perfect naar buiten kijken en de opwarming van uw woning tegengaan. Screens zijn weerbestendig en houden uw ramen langer schoon.

Intelligente screens

Voor de bediening van uw screens zijn er verschillende opties. U kan ervoor kiezen uw screens te bedienen via een schakelaar of u kan uw screens automatisch laten verlopen naargelang de wind- en zonintensiteit.

Volledig voorgeprogrammeerde tijden of een bediening via uw smartphone, tablet of pc verhoogt het gebruiksgemak zodat uw screens volledig afgestemd zijn op uw woonwensen.

Het oog wil ook wat

Screens worden indien mogelijk mooi ingebouwd in de spouw waardoor de screen en de bijhorende kast zo goed als onopvallend zijn. Indien een inbouw screen niet mogelijk is maken we gebruik van opbouwsystemen.

De doeken zijn verkrijgbaar in verschillende wevingen, in glasvezel- of polyesterkwaliteit. Dankzij het uitgebreide gamma van doekkleuren vindt u steeds een perfect passend doek bij uw interieur en architectuur. Zelfs verduisterende uitvoeringen zijn mogelijk maar hierin is de keuze beperkter.

Windvaste screens
Screens

Eigen Montageploeg

Belgische Materialen

Vakkundige Plaatsing

Kwalitatieve Producten

Gegevens

Projectbeschrijving

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
U verklaart hierbij expliciet akkoord te gaan met onze privacy policy.
Scroll naar boven