Over Mertens-Goossens

Bij Mertens-Goossens geniet u van meer dan 30 jaar ervaring. Wij staan erop elk project met de grootste kwaliteit af te leveren. U kan bij ons terecht voor al uw binnen- en buitenschrijnwerk van A tot Z, zoals:

  • Buitenschrijnwerk in Hout, Aluminium & PVC 
  • Binnenschrijnwerk: binnendeuren, maatkasten, trapbekleding,…
  • Terrasoverkappingen
  • Gevelbekleding 

Mertens-Goossens uw partner bij uitstek in Olen, Herentals en de ruime regio Kempen voor uw binnen- en buitenschrijnwerk van A tot Z.

Familiebedrijf sinds 1988

Mertens-Goossens is reeds meer dan 30 jaar een gerenommeerd bedrijf in de kempen. Momenteel is de derde generatie reeds betrokken en zet het vol in op automatisering, communicatie en kwaliteit.

In januari 2021 is het bedrijf overgenomen door zoon Jonas Mertens samen met zijn zakenpartner Alexander Verstreepen. Samen zullen ze het bedrijf in goede banen leiden. Jo en Chris zullen nog steeds deel uitmaken van het bedrijf zodat er steeds geteerd kan worden op deze jarenlange ervaring.

Een vrijblijvend advies? Wij helpen u graag persoonlijk verder in onze showroom waarna u een offerte op maat ontvangt. 

Kom vrijblijvend langs of maak online een afspraak bij één van onze adviseurs. Mertens-Goossens uw partner bij uitstek in Olen, Herentals en de ruime regio Kempen voor uw binnen- en buitenschrijnwerk van A tot Z.

Turfputten 4, 2250 Olen
+32 (0) 14 22 06 71
verkoop@mertensgoossens.be

Openingsuren:
Maandag-vrijdag: 07:30 – 18:00
Zaterdag & zondag gesloten

Scroll naar boven